Lejebolig i Aabenraa 

Leder du efter lejebolig i Aabenraa, men har du svært ved at finde den helt rigtige? Så er du endt det rigtige sted. Hos BoligZonen ønsker vi nemlig at give dig som boligsøgende de bedste forudsætninger for at lykkes i jagten på drømmeboligen.

Aabenraa er placeret i det sydøstlige Sønderjylland og har sin egen kommune, der tilhører Region Syddanmark. I øjeblikket har byen 16.410 indbyggere. Her får du lidt fra begge verdener, hvis du dels er vild med naturlivet og ikke mindst roen, og dels holder af det pulserende byliv fra tid til anden.

I denne guide vil du derfor blive meget klogere på, hvad Aabenraa kan tilbyde, og hvorfor du bør overveje at placere dig her, hvis du søger en lejebolig.

Attraktioner i Aabenraa

Der findes flere forskellige attraktioner i Aabenraa, som altid er et besøg værd, hvis du ender med at finde den helt rette lejebolig i Åbenrå kommune. Udover de mange forskellige shoppe- og gourmetmuligheder byder byen også på skønne naturområder, der kan bringe ro ind i en stresset hverdag. Er du vild med idyl og skøn natur, kan du blandt andet besøge Flensburg Fjord Route, som er en skøn cykelrute, der går tværs gennem det østlige grænseland. Undervejs på ruten vil du derfor komme forbi både Aabenraa, Sønderborg og Flensborg.

Udover Flensburg Route kan du også tage forbi Gendarmstien, som går igennem den dansk-tyske grænse ved Padborg og helt til Skovby på Als. Også her vil du møde skøn natur langs ruten, hvilket er ideelt til fods og på cykel. Fortsætter vi hen ad cykelvejen, kan du desuden opleve Østersøruten på cykel. Også her vil du stifte bekendtskab med nogle af de bedste naturoplevelser i Syddanmark.

Der findes langt flere skønne naturoplevelser i Aabenraa og Syddanmark generelt, som du kan finde meget mere om online. Nedenfor kan du se et overblik over øvrige attraktioner, der er et besøg værd, hvis du vælger at finde en lejebolig i Aabenraa:

·      Kunstmuseet på Brundlund slot i Aabenraa – fokus på kunst, der er skabt af en række sønderjyske kunstnere

·      Frøslevlejren og de hvide busser – her får du en dybdegående indsigt i en dyster Danmarkshistorie

·      De dansksindedes mødested i Aabenraa – et forsamlingshus, der spillede en stor rolle for Danmark inden genforeningen

·      Golfbaner

·      High Park

·      En række forskellige caféer og restauranter samt shoppemuligheder

Find lejebolig i Aabenraa kommune

Ud fra ovenstående byder byen altså på mange spændende oplevelser. Byen er desuden kendt for deres gourmetfestival, hvor du kan opleve mange skønne gourmetoplevelser alt efter interesse. Derudover har Aabenraa tidligere været én af de syv kommuner, der har været breddeidrætskommuner. Det betyder med andre ord, at der i løbet af årene er kommet flere nichesportsgrene til byen, fordi kommunen i høj grad fokuserer på at skabe de bedste forudsætninger for at dyrke motion og sport.

Det vil sige, at hvis du er vild med idræt og motion, kan du tilmelde dig en af de mange forskellige idrætshaller eller svømmehaller, der er placeret i byen. Her vil du med det samme føle, at du tager del i det hyggelige, lokale samfund, Aabenraa med tiden har fået sammensat. Her er desuden gang i foreningslivet, som giver de bedste muligheder for at blive en del af fællesskabet og få nye bekendtskaber forholdsvist hurtigt efter, at du har fundet den perfekte lejebolig i Aabenraa kommune. 

En anden fordel ved at bosætte dig i Aabenraa er desuden, at der er nem adgang til motorvejen. Det gør det derfor muligt at pendle frem og tilbage til en anden by, hvis det er dér, drømmejobbet ligger. Har du et barn, der skal i skole, er der desuden både ungdomsuddannelser, videregående uddannelser samt mulighed for en række forskellige undervisningsjobs i byen. 

Vil du gerne handle ved grænsen og spare penge på dine indkøb, er der blot en halv times kørsel. Det gør det derfor nemt og overskueligt at handle billigt ind.

Hvad koster det at leje en lejebolig i Aabenraa? 

Priserne på en lejebolig afhænger selvfølgelig af, om det er et hus eller en lejlighed. Derudover vil prisen altid afspejle størrelse og placering. Tager vi udgangspunkt i en lejlighed i Aabenraa midtby mellem 54-116 kvadratmeter, kan du forvente et prisleje på 5.195- 7.150 kroner om måneden. 

Find en lejebolig i Åbenrå Kommune 

Hos BoligZonen har vi sørget for, at du nemt og hurtigt kan finde den lejebolig i Åbenrå kommune, du drømmer om. Her skal du blot benytte dig af vores brugervenlige søgefunktion, hvor du selv har mulighed for at afgrænse din søgning, som du ønsker. Her vælger du blot område, areal, pris og antal værelser. Vil du gerne være sikker på at finde en bolig hurtigst muligt, kan du desuden oprette en boligsøgerannonce. Vil du udleje et værelse i en bolig, skal du blot oprette en udlejeannonce på vores side. 

Vi ønsker dig held og lykke med din boligjagt.