Lejebolig i Charlottenlund                         

Overvejer du at rykke rødderne op og flytte til et nyt og spændende område? Så er Charlottenlund måske de helt rette rammer om dit nye hjem. Charlottenlund ligger nord for skønne København, ikke mange stenkast fra kysten. Her finder du en perfekt kombination af natur og byliv og, hvis du er heldig, udsigt over Øresund. Charlottenlund byder dog på meget andet end bare bylivet i hovedstaden og en skøn udsigt. 

Charlottenlund er en oplagt by at bosætte sig i, hvis du studerer i eller omkring København. Med en bolig i Charlottenlund er du nemlig relativt tæt på byen, og du har rigtig gode transportmuligheder. Med nærliggende byer såsom Hellerup og Klampenborg kan du være sikker på at finde masser af muligheder i nærområdet, og en række af dine studiekammerater vil med sandsynlighed bosætte sig i nærheden, da disse byer, inklusive Charlottenlund, er blevet ganske populære steder at slå sig ned for studerende. 

Hvis du er studerende, kan det altså godt betale sig for dig at søge væk fra Indre København og ud i områder som for eksempel Charlottenlund. Her vil du ofte finde en billigere husleje, og de få minutter, det tager med tog eller bus ind til København, er noget, som enhver kan overkomme. En 2-værelses lejlighed i Charlottenlund koster typisk omkring de 8000 kroner, hvilket altså er en del billigere, end hvad du typisk vil kunne finde i Indre København. Du kan for eksempel overveje at dele din lejlighed med en partner eller en god ven for at skabe mere plads i budgettet for jer begge. 

Seværdigheder i Charlottenlund

Charlottenlund byder som sagt på både byliv og natur og faktisk også på flere seværdigheder, end du måske er klar over. Byen bærer på en spændende historie, som gør den til noget helt særligt. Du kan blandt andet besøge vartegn i byen som Charlottenlund Travbane, som summer af liv i weekenden, eller du kan tappe ind i din historieinteresse med et besøg ved Charlottenlund Fort.

Har du lyst til at bo i et område, der byder på spændende oplevelser i nærområdet, er Charlottenlund altså et godt bud. Du kan udforske byen på egen hånd eller invitere familien med til at besøge seværdigheder, der ligger i gå- eller cykelafstand af din bolig i Charlottenlund. Og så ligger København med sit rige kulturliv ikke mere end et kvarters tid væk med S-toget.  

Leje hus i Charlottenlund 

Hvis du måske er stadiet videre fra lejlighederne, og du står og overvejer at leje hus, så kan Charlottenlund også være lige det, du søger. Der er selvfølgelig huse til salg i Charlottenlund, men det kan betale sig at overveje, om du måske skal vælge at leje et hus frem for at købe det. Ligegyldigt om du ønsker dig en villa eller et rækkehus, er der masser af muligheder for at leje i Charlottenlund. 

Det er blevet ganske populært at leje huse, særligt for unge familier, som måske efterspørger mere frihed og rum i budgettet. Et hus kan lejes i Charlottenlund til omkring 30.000 kroner. Til den pris kan du leje store huse med op til fire værelser, hvor der altså er rig plads til både den nuværende familie, og endda hvis en forøgelse står for døren. 

Det er selvfølgelig lidt anderledes at leje et hus end at leje en lejlighed. Overvejer du et boligskift, er der dog nogle generelle overvejelser, du med fordel kan gøre dig. Vi har lavet en guide, så du kan få genopfrisket nogle af de mest essentielle ting, du skal være opmærksom på ved indflytning i din nye bolig.

Bolig i Charlottenlund 

Som tidligere nævnt henvender hus og lejlighed sig til forskellige behov og forskellige budgetter. I den forbindelse er det relevant at nævne endnu en mulighed, der, ligesom de andre, henvender sig til et særskilt segment. Du behøver nemlig ikke lede efter egen lejlighed eller hus i Charlottenlund – du kan lige så vel finde et værelse i en delelejlighed. 

Særligt blandt unge er det populært at leje sig ind på et værelse. Det gør, at huslejen bliver mere overskuelig, og at man samtidig får muligheden for at knytte nogle helt særlige venskaber. Et værelse i 2920 Charlottenlund koster typisk omkring de 4-5000 kroner og er altså en del billigere end en lejlighed i Charlottenlund. Du får selvfølgelig ikke den samme plads, som hvis du havde en lejlighed for dig selv. Til gengæld får du en del mere plads i budgettet, hvilket kan være kærkomment, når man er studerende. 

Hvad venter du på? 

Charlottenlund er ikke blot et smukt og naturskønt område, det huser også en række skønne lejeboligheder. Om du ønsker at leje en lejlighed i Charlottenlund, en studiebolig, et hus eller en helt fjerde bolig, har du mulighederne med dig. Du kan nemt og hurtigt søge efter din drømmebolig i Charlottenlund ved hjælp af søgefunktionen på vores side. Har du spørgsmål, står vi i BoligZonen klar til at guide dig på rette vej.