Lejebolig Haderslev

Er du på udkig efter en lejebolig Haderslev? Måske du trænger til luftforandring, har fået nyt job eller kommet ind på drømmestudiet? Frygt ikke, det er derfor vi er her – klar til at hjælpe dig med et overblik over lejeboliger Haderslev.

Haderslev ligger i det østlige Sønderjylland og huser omkring 22.100 indbyggere. Byen ligger i Haderslev Kommune og er den største by i kommunen. Byen ligger i Sønderjyllands længste tunneldal og langs Haderslev Fjord.

Haderslev er en meget hyggelig handelsby og har eksisteret siden 1100-tallet. Byen er blandt andet kendt for sin slagterkultur, bryggeriet Fuglsang, Gram Slot og den smukke Haderslev Domkirke. Også den smukke lille perle Aarø, finder du ud fra Haderslev i Lillebælt.

I Haderslev finder du Danmarks måske hyggeligste gågade, der strækker sig fra Storegade i nord og helt til Torvet i syd. I gågaden og gaderne omkring finder du et bredt udvalg af specialbutikker, kædeforretninger og supermarkeder. Mellem shoppingen. Kan du nyde den hyggelige atmosfære og de smukke grønne oaser. Skal pausen gå med at få en bid indenbords, tilbyder byen også et væld af hyggelige og lækre restauranter, caféer og barer.

Fra Bispebroen ved Inderdammen midt i Haderslev by kan du sejle på Sønderjyllands største dam, Haderslev Dam, direkte ud i naturen, hvor du vil opleve et rigt fugle-, dyre- og naturliv.  

Langs Haderslev Dam kommer du også forbi Danmarks største Dyrehave, hvor du / I kan stå af og lade børnene lege på den store naturlegeplads.

Med en lejebolig Haderslev kommer du til at have alt dette indenfor rækkevidde. Og det er lige meget om det er i form af lejlighed Haderslev, et hus til leje, et værelse til leje, en studiebolig eller et rækkehus til leje. Haderslev er en populær by og der bliver hele tiden bygget på grund af den større og større efterspørgsel. 

Uddannelse i Haderslev

Haderslev har ikke så få muligheder for skolegang og uddannelser. Faktisk har byen otte folkeskoler samt en række specialskoler. Når folkeskolen er slut og der måske skal læses videre på en ungdomsuddannelse, kan det ske i form af STX, HF, HHX, EUX eller HTX på enten Haderslev Katedralskole, Haderslev Handelsskole eller EUC Syd Haderslev.

Haderslev har også en bredt udvalg af videregående uddannelser, hvis det er den vej man gerne vil efter sin ungdomsuddannelse. På University College Syddanmark kan du f.eks. læse administrationsbachelor, fysioterapeut, læreruddannelsen samt medie og kommunikation. Derudover huser skolen også Skolen for visuel kommunikation. Øvrige skoler og uddannelser du også finder i Haderslev er EUC Syd. Haderslev, Haderslev Idrætsakademi, Sprogcentret Haderslev, VUC Syd, MGK-Sønderjylland, STU Haderslev og Beredskabsstyrelsen.

Trafik omkring, til og fra Haderslev

Haderslev ligger godt placeret i Sønderjylland, hvor du vil opleve gode motorveje til Aabenraa, Kolding, Esbjerg og Vejle, hvorfra du kan komme til Fyn og Sjælland. Men der ligger også en række mindre byer tættere på, hvor nogle pendler til og fra – her kan nævnes Vojens, Rødekro, Sommersted, Christiansfeld og Vamdrup.

Hvordan finder jeg lejeboliger Haderslev?

Det kan tage lidt tid at finde en lejebolig Haderslev – og finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig på Haderslev Kommune, hvor vi også har et udvalg af lejeboliger. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Haderslev ét sted. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på de nyeste lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig. 

Hvad koster en lejebolig i Haderslev?

En lejebolig Haderslev koster i gennemsnit omkring 4.800 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 2.300 kr./mdr. og 10.200 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 2.100 kr./mdr. og 8.500 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger Haderslev. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Haderslev.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Haderslev, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Haderslev. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Haderslev på BoligZonen.

Hos BoligZonen kan du også udleje din bolig, hvis du skal flytte pga. pladsmangel eller måske bare gerne bo i et andet område.