Lejebolig Malling

Beder-Malling ligger kun 15 kilometer fra Danmarks andenstørste by Aarhus. Drømmer du om at bo tæt på en storby, men samtidig være tæt på natur, vand og et trygt lokalsamfund, så tag et kig på Malling.   

Malling er en stationsby beliggende i Østjylland. Byen, der ligger i Aarhus Kommune, har 8.452 indbyggere. Før i tiden var Malling to separate byer, men nu er de vokset sammen til én by. 

Er du førstegangslejer, kan du læse vores gode råd til lejere her.

Attraktioner og seværdigheder i Malling

I området omkring Beder-Malling er der en masse ting, du kan give dig til. Hop på cyklen eller tag vandreskoene på og gå ud og oplev den skønne natur i området. Turen går først til Giber Å. Åen løber ikke langt fra byen, og her kan du snuppe fiskestangen eller gå en tur i den smukke natur langs åen. 

Vil du en tur i skoven, kan du slå et smut omkring Vilhelmsborg Skov. Skoven er fyldt med vandre- og cykelruter. Udover den smukke natur i skoven, kan du også besøge Vilhelmsborg Gods, der blandt andet danner rammer for Det Nationale Hestesportscenter og Vilhelmsborg Festspil. 

Beder-Malling ligger ca. 5 kilometer fra havet, så der er rig mulighed for at nyde en dag på stranden. Du kan blandt andet besøge Ajstrup Strand, hvor du enten kan hoppe en tur i det friske danske saltvand eller gå en tur langs den fine sandstrand. 

En kort køretur fra Beder-Malling tager dig til det lærerige og forhistoriske museum Moesgaard Museum. Her kan du, udover at nyde udstillinger i verdensklasse, også nyde den unikke arkitektur og den smukke natur, der omgiver museet.

Udover Beder-Mallings attraktioner, er du kun en kort tur fra Aarhus, der byder på et rigt by- og kulturliv. Her kan du blandt andet nyde et måltid på en af de hyggelige caféer langs åen, besøge et af byens mange museer eller tage på shopping i nogle af byens mange spændende butikker.

Hvorfor skal du bo i Malling?

Beder-Malling oser af aktivitet og fællesskab. Byen har to skoler, børnehave, vuggestue, dagligvarebutikker og endda et center, hvor du kan foretage dine indkøb eller nyde et måltid hos byens spisested. Derfor er byen meget populær blandt børnefamilier, men byen huser både yngre og ældre beboere. 

Beder-Malling byder også på et mangfoldigt foreningsliv, hvor både børn og voksne kan tilbringe fritiden med alt fra at spille fodbold til at dyrke gymnastik eller gå til bueskydning. 

Arbejder du i Aarhus, kan du tage letbanen direkte fra Beder-Malling ind til Aarhus centrum, så undgår du trafikken på motorvejen. I bilen er der kun 15 kilometer ind til Aarhus centrum, så du kan hurtigt komme ind og få en fornemmelse af storbyens pulserende liv.

Vælger du at bosætte dig i Beder-Malling, har du kort transporttid til andre store byer. På under femten minutter kan du nå til Odder. Skanderborg kan du nå til på under 30 minutter og ca. 40 minutters kørsel væk ligger Horsens. Så der er rig mulighed for at gøre brug af de andre byers mange forskellige tilbud og aktiviteter.

Lejeboliger i Malling 

Beder-Malling byder på mange forskellige typer af boliger. I byen findes der populære villakvarterer med familievenlige huse, charmerende rækkehuse og tidssvarende lejlighedskomplekser. Med alle de forskellige muligheder, burde det være muligt for dig, at finde en bolig, der opfylder dine drømme. 

Hvad koster en lejebolig i Malling? 

Prisen på en lejebolig i Beder-Malling varierer meget fra bolig til bolig. Det afhænger både af boligens størrelse, beliggenhed og stand. Et tre- eller fireværelse rækkehus, hus eller lejlighed på mellem 70 og 110 kvadratmeter ligger prismæssigt mellem 6000 kr. pr. måned og 10.000 kr. pr. måned. Så der burde være rig mulighed for at finde en lejebolig, der passer i dit prisniveau. 

Find din lejebolig i Malling

Kunne du tænke dig at bo i Beder-Malling, så kan BoligZonen hjælpe dig med at gøre din boligjagt lidt nemmere. Her samler vi de lejeboliger, der er i Beder-Malling, og har du nogle specifikke krav til din bolig, har vi også gjort det nemt for dig. 

Du kan bruge vores søgefunktion til at vælge de ting, der er vigtige for dig. Du kan blandt andet vælge, hvad huslejen må være, hvor mange kvadratmeter lejeboligen skal være, og hvor mange værelser du har brug for. Så kan du nemmere finde de boliger, der passer til dine behov.

Skulle du sidde med et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi svarer på mails og messenger hver dag mellem kl. 08.00 og 22.00.

Hvis du vil leje din bolig i Beder-Malling ud, kan du også gøre det på BoligZonen. Du kan oprette dig som udlejer ved at oprette en udlejeannonce, og så kan du gå i gang med at finde din nye lejer

Vi ønsker dig held og lykke med din boligjagt og håber, du finder din drømmebolig.