Lejebolig i Nykøbing M

Drømmer du om at flytte til Nykøbing M? Så kan du læse med her for at finde ud af alt, hvad du behøver at vide, før du flytter til byen ved Limfjorden. Inden du læser videre, kan du med fordel tage et kig på vores gode råd. Rådene er udformet som en guide til dig som kommende lejer eller boligsøgende. Den er specielt målrettet nye lejere, men der kan også være noget at hente, eller friske op, for dem der allerede er velbevandrede ud i det at leje bolig.

Nykøbing Mors er den største by på Mors. Pr. 1. januar 2021 er der registreret lidt over 9.000 indbyggere i Nykøbing. Byen ligger i Morsø Kommune og er en del af Region Nordjylland.

Den dansk-norske forfatter Aksel Sandemose blev født i Nykøbing M. I Sandemoses roman med titlen ”En flygtning krydser sit spor” fra 1933 nævnes den fiktive by Jante, der siges at danne inspiration til den danske Jantelov, der dikterer, at man ikke skal tro, at man er bedre end andre mennesker.

Nykøbing M har desuden en række venskabsbyen, f.eks. Kankaanpää i Finland, Flekkefjord i Norge, Bollnäs i Sverige og Misburg-Anderten i Tyskland.

Attraktioner i Nykøbing M

Er du i tvivl om, hvad du kan opleve i og omkring Nykøbing M? Så læs med her:

·     Dueholm Kloster er en af de ældste bygninger i Nykøbing M. Siden 1909 har klosteret lagt hus til Morslands Historiske Museum, der også rummer Morsø Lokalhistoriske Arkiv.

·     Dansk Støberimuseum fortæller Morsø Jernstøberis historie fra 1853 til nu og er indrettet i nogle af de bevarede fabriksbygninger, hvor bl.a. de velkendte Morsø-brændeovne blev fremstillet.

·     Jesperhus: Nordens største blomsterpark, Jesperhus ligger lige udenfor Nykøbing M og indbefatter udover blomsterpark med junglezoo også feriecenter med campingplads, svømmehal, bowlingcenter osv.

Lejlighed og hus til leje i Nykøbing M

Hvis du flytter til Nykøbing M, vil du opleve det skønne, lokale kulturliv. Bio Mors, der er den eneste biograf på Mors, er en af Danmarks ældste biografer. Den åbnede i 1924 og har vist spillefilm for byens beboere lige siden. I dag drives biografen af ca. 80 aktive medlemmer. I Nykøbing M kan du også nyde en skøn teaterforestilling i Limfjordsteatret, der er et professionelt teater, der turnerer rundt i hele Danmark med sine forestillinger. Hvis du er til sport, finder du det også i Nykøbing M. Her holder en af Danmarks ældste idrætsforeninger netop til, Nykøbing Mors IF.

Hvad koster en lejebolig i Nykøbing M?

Er du nysgerrig på, hvad du skal give for en lejebolig i Nykøbing M? Vi har gjort arbejdet for dig og samlet en række prisforslag, som du kan orientere dig i.

For under 3.000 kroner om måneden kan du få en skøn etværelses lejlighed i Nykøbing M. Generelt er det utroligt billigt at bo på Mors, og du kommer sjældent til at komme af med mere end 9.000 kroner for en hvilken som helst bolig i Nykøbing M. F.eks. får du en skøn villa på landet med have og 6 værelser for 8.500. Var du ikke solgt på Nykøbing M. før, så er du det garanteret nu! Det er vi i hvert fald.

Fandt du ikke din drømmelejlighed i Nykøbing M i denne omgang? Bare rolig. Ved at klikke på knappen ”BoligMatcher for denne søgning” modtager du en e-mail, når der kommer nye boliger, der matcher din søgning på Nykøbing M – ganske gratis! Det eneste du skal gøre er at oprette en bruger eller logge ind på BoligZonen 

Find din nye bolig i Nykøbing M med BoligZonen

Drømmer du om at rykke til Nykøbing M? Så står vi hos BoligZonen klar til at hjælpe dig med at finde den bolig til leje netop her, som du går og drømmer om. Alle boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice, og du kan nemt indstille dine parametre med vores søgefunktion.

Når du skal søge efter den perfekte bolig i Nykøbing M eller omegn, kan du søge på byens navn eller eksempelvis Morsø Kommune. Herefter kan du indstille parametre som boligens ønskede størrelse, maksimal lejepris pr. måned, antal værelser. Desuden kan du søge på, om du ønsker, at din nye lejebolig skal være en lejlighed, et hus, et værelse eller en byttebolig.

På den måde kan du langt nemmere komme tæt på netop din drømmebolig, og vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og vejledning.

Har du en bolig, du gerne vil udleje, kan vi også hjælpe dig. Du skal blot oprette en udlejeannonce, og så er du godt på vej til at finde nye lejere til din bolig. Du kan også finde boligsøgende under vores fane ”find lejer”, hvor du har mulighed for at optage direkte kontakt til aktivt søgende lejere. Det giver dig de bedste muligheder for at finde det helt perfekte match.

Vi håber, at du snart finder den perfekte lejebolig i Nykøbing M!