Lejebolig i Nykøbing Sjælland 

Skal din nye lejebolig være omgivet af kyst, natur og stemningsfuldt byliv, så skal du starte din boligsøgning i Nykøbing Sjælland. 

Nykøbing Sjælland ligger i Odsherred Kommune og er en idyllisk by tæt ved både Isefjord og Kattegat. Her bor knap 5.000 indbyggere, som med garanti sætter stor pris på, at Nykøbing Sjælland har en rolig og naturskøn placering på landkortet, samtidig med at der er masser af aktivitet, kulturliv, butikker og faciliteter til at forsøde hverdagen med. 

I sommerperioden er Nykøbing Sjælland et eftertragtet feriested, og mange turister holder ferie i områdets sommerhuse. Der er selvfølgelig ingen grund til at nøjes med at nyde Nykøbing Sjælland i ferierne, for her er masser af muligheder året rundt. 

På BoligZonen kan du finde din nye lejlighed eller dit nye hus i Nykøbing Sjælland. Ud over at vise dig de ledige lejeboliger i Nykøbing Sjælland er vi altid klar til at hjælpe dig med din boligsøgning. Du kan for eksempel læse vores råd til sikker boligsøgning, så du kommer rigtig godt i gang.  

En dejlig by at bo til leje i 

Selvom Nykøbing Sjælland er en af landets mindre byer, så har den skønne havneby et levende butiks- og kulturliv. Når du bor til leje i Nykøbing Sjælland, kan du nyde godt af alt det trygge og rare ved at bo i en mindre by, men uden at gå på kompromis med bylivets mange glæder. 

I butiksgaden finder du et stort udbud af specialbutikker, gode indkøbsmuligheder, restauranter og caféer – alt det, der gør hverdagen sjov. Samtidig er der også både skole, daginstitutioner og idrætshal i byen, så hele familien kan få hverdagen til at glide nemt. 

Efter arbejde eller skole kan du spise en is på byens hyggelige lystbådehavn, høre vandet skvulpe og kigge på de flotte sejlbåde. Du kan også hoppe på cyklen og køre de blot to kilometer til den lækre badestrand Nykøbing Nordstrand. Tag en dukkert, hvis vejret er til det, eller gå en tur med udsigt til det vidtstrakte Kattegat. 

I Nykøbing Sjælland finder du også Odsherred Museum, der er et kulturhistorisk museum med masser af lærerige udstillinger for både store og små. Du kan blandt andet dykke ned i bronzealderen eller lære om slaget på Isefjorden i 1943. 

Ud at se omkring Nykøbing Sjælland 

Hvis du har brug for at udforske området uden for Nykøbing Sjællands byskilt, så er Odsherreds og Sjællands større byer inden for en ganske overskuelig rækkevidde. 

Omkring 30 minutters kørsel fra Nykøbing Sjælland finder du Holbæk, der er Nordvestsjællands største by. Holbæk byder på masser af shoppingmuligheder og kultur, men herfra kan du også stikke til søs, for i Holbæk afgår den hyggelige færge til Isefjordens lille øperle Orø. I Holbæk kan du også hoppe på toget til København eller Roskilde, hvor endnu flere oplevelser venter. 

Skal du på en lidt mindre udflugt, så ligger den charmerende fiskerlandsby Rørvig blot seks kilometer fra Nykøbing Sjælland. Rørvig er et kendt og elsket ferieparadis, og byen rummer en unik og alenlang historie, som blandt andet kan opleves på en gåtur blandt Rørvigs gamle og charmerende bygninger. 

Er du til fart over feltet og sug i maven, så er en dag i Sommerland Sjælland måske noget for dig. Du kan sagtens invitere venner og familie med, for der er forlystelser og underholdning til alle aldre. 

Husleje i Nykøbing Sjælland

Den månedlige husleje er naturligvis vigtig at kigge på, når du begynder din jagt efter din nye lejlighed, hus eller værelse i Nykøbing Sjælland. 

Typisk ligger huslejepriserne i Nykøbing Sjælland på omkring 4.000 kroner for toværelseslejligheder, mens de større lejeboliger på op til fire værelser koster 6.000 til 8.000 kroner i husleje om måneden.

Det er dog ikke kun det månedlige huslejebeløb, du bør lægge mærke til, når du tjekker boligannoncer. Det er meget almindeligt, at lejer kræver både forudbetalt leje og et depositum inden indflytning i lejligheden. Et depositum er lejers sikkerhed for, at eventuelle skader eller slitage på lejeboligen kan repareres, når du senere flytter ud af lejeboligen. Den samlede pris for indflytning er derfor fornuftig at kigge på. Økonomien skal ikke kun hænge sammen hver måned, men du skal også have penge nok på opsparingen til at kunne betale depositum og forudbetalt husleje. 

Find lejligheder i Nykøbing Sjælland

På BoligZonen kommer du godt i gang med din boligsøgning. Her kan lejer og udlejer trygt mødes, og vi gør det nemt for alle parter at finde den rette lejebolig eller den rette lejer. Når du har fundet din drømmelejebolig i Nykøbing Sjælland, så kan du og udlejer gratis og nemt lave en digital lejeaftale. God fornøjelse med boligjagten.