Lejebolig i Otterup

Otterup ligger i Nordfyns Kommune og er dermed en del af Region Syddanmark. Befolkningen i Otterup er pr. 1. januar 2021 opgjort til at være 5.227. Otterup ligger ca. 12 kilometer nord for Odense, og turen ind til Odense kan du altså klare på under en halv time i bil. Rejser du med bus, skal du beregne en transporttid på 25 minutter mellem Otterup og Odense. 

Otterup er en dejlig by med mange butikker. Af dagligvarebutikker rummer Otterup både en Kvickly, en Netto, en Menu og en Rema. Byen er desuden kendetegnet ved et aktivt foreningsliv. I Otterup Hallen er der sportsaktiviteter for enhver smag. Er du til håndbold, volleyball, badminton eller basket, finder du det her. Otterup ligger også kun 7 kilometer fra stranden og den skønne Odense Fjord.

Hvis du leder efter din nye bolig i Otterup, forstår vi dig godt. For at gøre din boligsøgning så let som muligt, har BoligZonen lavet en guide til dig som ny boligsøgende. Guiden indeholder en masse gode råd til dig som (førstegangs)lejer. Du kan læse alle vores gode råd her.

Attraktioner i Otterup

Vil du gerne vide, hvad der er værd at opleve i og omkring Otterup? Så læs med her: 

  • Danmarks Kartoffelmuseum og Videnscenter. I foråret 2000 kunne museet for første gang slå dørene op. På dette noget utraditionelle museum kan du, som du måske have gættet, lære en masse om kartoflens historie og betydning for Danmark. I denne skrivelse fra 1996 beskrives, hvilket formål oprettelsen af et kartoffelmuseum i Otterup skal tjene: ”Der bør oprettes et kartoffelmuseum, der anskueliggør såvel kartoflens historie i Danmark, som dens dyrkning, forskellige sorter osv. Dette museum vil henvende sig til enhver, der har en seriøs interesse for vore kulturplanter."
  • Odense Fjord ligger i et skønt naturområde. Tag en god ven eller familie under armen og nyd en udflugt i det grønne – og blå. Den anden søndag i september hver år fejres der ved Odense Fjord ”Fjordens Dag” med masser af aktiviteter ved Klintebjerg og Egensedybet.

Lejlighed og hus til leje i Otterup

I Otterup kan du få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse. Ved at søge på Otterup i vores søgemaskine kan du se alle de lejebolig, der pt. er på markedet i Otterup. Hvis du vil vide mere om prislejet for lejeboliger i Otterup og omegn, kan du læse mere nedenfor. 

Hvad koster en lejebolig i Otterup?

Priserne for din nye lejebolig i Otterup afhænger selvfølgelig af, hvilke ønsker og drømme du har for dit nye hjem. I alt i alt skal du dog ikke frem med den store pengepung for at finde en lækker og attraktiv lejlighed eller et skønt hus i Otterup. Priserne for en lejlighed på mellem 50 og 80 m2 koster mellem 4.000 og 7.000 kroner om måneden. Hvis du er villig til at rykke lidt syd for Ringe – men tættere på Odense – kan du få et hus på hele 265 m2 til blot 8.500 kroner om måneden. Vildt nok!

Hvis du ikke finder lige præcis den bolig, du leder efter, kan du oprette en bruger på BoligZonen. Når du har oprettet en bruger, får du muligheden for at oprette en boligagent. Sådan sikrer du, at du får en e-mail, hver gang vi finder en ny bolig, der matcher dine søgekriterier. Du skal bare sørge for at trykke på knappen ”BoligMatcher for denne søgning”, som du finder på denne side.

Find din nye bolig i Otterup med BoligZonen

Drømmer du om at rykke til Otterup? Så står vi hos BoligZonen klar til at hjælpe dig med at finde den bolig til leje i Otterup, som du går og drømmer om. Alle boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice, og du kan nemt indstille dine parametre med vores søgefunktion.

Når du skal søge efter den perfekte bolig i Otterup eller omegn, kan du søge på byens navn eller eksempelvis Nordfyns Kommune. Herefter kan du indstille parametre som boligens ønskede størrelse, maksimal lejepris pr. måned, antal værelser. Desuden kan du søge på, om du ønsker, at din nye lejebolig skal være en lejlighed, et hus, et værelse eller en byttebolig. 

På den måde kan du langt nemmere komme tæt på netop din drømmebolig, og vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og vejledning.

Har du en bolig, du gerne vil udleje, kan vi også hjælpe dig. Du skal blot oprette en udlejeannonce, og så er du godt på vej til at finde nye lejere til din bolig. Du kan også finde boligsøgende under vores fane ”find lejer”, hvor du har mulighed for at optage direkte kontakt til aktivt søgende lejere. Det giver dig de bedste muligheder for at finde det helt perfekte match.

Vi håber, at du snart finder den perfekte lejebolig i Otterup!