Lejebolig i Stenløse

I det skønne Nordsjælland finder vi to byer, der med årene er vokset sammen og har skabt én større by, der huser næsten 22.000 indbyggere. Ølstykke-Stenløse er en sammensmeltning af Ølstykke og Stenløse, og derfor udgøres den østlige del af Stenløse og dermed den vestlige del af Ølstykke.

I dag er Ølstykke-Stenløse en del af Egedal Kommune og ligger blot 25-30 km nordvest for København. Det gør den større by særdeles eftertragtet for mange danskere, der gerne vil have glæde af landets 30. største by med kort afstand til Storkøbenhavn.

Det kan måske være en smule forvirrende, når du skal finde en lejebolig i Ølstykke eller en lejebolig i Stenløse. Heldigvis har vi gjort det ganske simpelt, for søger du efter en lejebolig i Ølstykke-Stenløse, får du det fulde overblik over lejeboliger i området. 

Er du førstegangslejer? Så skal du kigge med her. Vi giver dig de bedste råd, så du bliver godt klædt på.

Attraktioner i Ølstykke-Stenløse

Ølstykke-Stenløse består primært at Ølstykke, der er vokset sammen med den mindre by, Stenløse. I dag har det skabt en by, der byder på fantastisk natur og massevis af aktiviteter for hele familien. 

Byen har hele tre forskellige S-togsstationer, hvilket gør det nemt for dig at komme til og fra blandt andet København, og det gør det yderst attraktivt at finde en lejebolig i byen. Byen byder også på skønne seværdigheder, såsom:

·      Skenkelsø Mølle, der er en gammel mølle, som i dag huser noget helt særligt. I møllen finder du nemlig et kulturhistorisk museum.

·      Egedal Centret, der er det tidligere Stenløse Center, og som rummer gode butikker og ligger i forlængelse af Stenløse Station. Og så finder du Egedal Kulturhus ved siden af, der bruges til både koncerter og andre arrangementer.

·      Skenkelsø Sø og Fugletårn, hvor du kan opleve naturen helt tæt på. Træk vejret, få lidt ekstra frisk luft, og tag en pause.

Derudover har Ølstykke-Stenløse selvfølgelig et rigt kultur- og fritidsliv. Her finder du et væld af sportsaktiviteter for både store og små i veletablerede foreninger med plads til alle. 

Lejeboliger i Ølstykke-Stenløse

Som nævnt ligger Ølstykke-Stenløse særdeles godt for dig, der drømmer om at bo tæt på København, men samtidig få mere bolig for pengene og mere luft under vingerne. Det er også årsagen til, at Ølstykke og Stenløse med tiden er vokset sammen.

I dag møder du en by, der ligger tæt på både Roskilde, Ballerup og selvfølgelig København. Du har blot 30 km ind til Københavns centrum, og turen kan du klare på cirka 40 minutter i bilen eller 35 minutter med offentlig transport. Skal du til Roskilde, tager det kun 25 minutter i bil, og til Ballerup er der blot 11 minutter med toget.

I tiden 1967 til 1977 voksede Ølstykke fra 2.000 til 12.000 indbyggere, og det skete især på baggrund af en parcelhus-udbygning i de tre nye kvarterer: Ørnebjerg, Karmsten og Vejsten. 

Det betyder også, at du, med en lejebolig i Ølstykke, får mulighed for helt klassiske byggerier, fine lejligheder og et solidt hus i de populære parcelhuskvarterer. Det samme gør sig gældende for en lejebolig i Stenløse, hvor du blandt andet finder tre forskellige skoler lige rundt om hjørnet.

Hvad koster en lejebolig i Stenløse og Ølstykke?

Når du vælger at rykke til Ølstykke eller Stenløse, får du mere bolig for pengene, end hvad der er tilfældet i Storkøbenhavn. Du finder både lejligheder, huse og rækkehuse i Ølstykke-Stenløse, så du har mulighed for at finde den bolig, du går og drømmer om.

Kigger vi på lejeboliger i Ølstykke, skal du regne med en månedlig leje på mellem 7.000-13.000 kr. for 70-150 kvm. Skal du leje et hus i Ølstykke, kan du regne med priser fra 8.000-15.000 kr. per måned for 80-200 kvm.

Vil du finde en lejebolig i Stenløse, der er den del af Ølstykke-Stenløse, som er placeret tættest på København, kan du forvente et prisniveau ligesom det, du finder i Ølstykke. Dermed får du gode kvadratmeter for pengene, samtidig med at du kun er en smuttur fra København.

Find en lejebolig i Ølstykke eller Stenløse med BoligZonen

Drømmer du om en lejebolig i Ølstykke-Stenløse? Så forstår vi dig godt. Vi har sørget for, at du har et sted, hvor du kan få det store overblik over de lejeboliger i Ølstykke-Stenløse, du finder her og nu. Alle vores boligannoncer er godkendt af vores kundeservice, og du kan selv indstille din søgning, så den passer til dine behov. Du kan blandt andet angive:

·      ønsket størrelse

·      boligtype

·      antal værelser

·      maks. pris.

Vil du gerne udleje en bolig i Ølstykke-Stenløse? Så tag et kig på de lejere, der er på jagt efter en bolig. Du skal bare lave en udlejeannonce, og så hjælper vi dig med at finde det rette match.

Vi ønsker dig al held og lykke med boligjagten!