Lejebolig Vamdrup

I skønne Sydjylland finder du Vamdrup, der med sine knap 5.000 indbyggere er en by, der både byder på rolige stunder og en masse kultur. Den gamle stationsby, der hører til Kolding Kommune, byder både på en folkeskole, Arena Syd, svømmehal og meget andet for den aktive familie. Du finder også naturen lige om hjørnet og en hyggelig stemning.

Vil du læse mere om, hvordan du sikkert og nemt søger en lejebolig i Vamdrup? Så kan du læse med her.

Attraktioner i Vamdrup

Vamdrup er en jysk by, der har samlet alt det bedste inden for kort afstand. Du har mulighed for at finde forskellige butikker på det lille strøg i midtbyen, gode indkøbsmuligheder og en masse kulturliv.

Som indbygger i Vamdrup kan du blandt andet finde kulturelle seværdigheder som:

·      Sporet ved Hjarup Vådområde, der er en smuk trampesti gennem smeltevandsdalen langs Hjarup Bæk

·      Bønstrup Sø, der er en grøn lomme nord for Vamdrup. Den 11 hektar store sø byder også på et skovområde med naturlegeplads og et fugletårn

·      Kongeåmuseet, der byder på udstillinger om Kongeågrænsen, stationsbyen og anden verdenskrig

·      Vamdrup Bibliotek, der fungerer som et kulturelt mødested for byens borgere, og hvor du kan læse avisen, finde bøger og tage børnene med i børneafdelingen.

Lejligheder i Vamdrup

Vil du finde en lejlighed i Vamdrup eller måske et hus, har du nem adgang til nogle af de større byer. Du har kun 15 km til Kolding og cirka 40 km til Fredericia. Du kan nemt bruge den offentlige transport, når du skal til de større byer, hvor du kan være i Kolding på blot 12 minutter med toget.

Er du på jagt efter et hus eller en lejlighed i Vamdrup, som er til at betale, og hvor der er god plads, er du landet det rigtige sted. Typisk får du mere for pengene i Vamdrup, end hvad der er tilfældet i de større byer, og det giver dig mulighed for endnu mere plads og luft omkring dig.

Boligerne i Vamdrup består af både nybyggede lejligheder og ældre bygninger. Der er plads til at udfolde sig og vælge efter sin egen smag, hvilket også gør Vamdrup til et godt valg for børnefamilier såvel som seniorer og det unge par.

Hvad koster lejligheder i Vamdrup?

Prisen på en lejlighed i Vamdrup spænder fra 4.500-7.000 kr. per måned for to til fire værelser, og det giver altså dig mulighed for at strække budgettet lidt længere. Vil du leje et hus, ligger prisen i omegnen af 7.000-8.500 kr. per måned for en bolig mellem 90 og 180 kvm.

Find din lejebolig i Vamdrup med BoligZonen

Hos BoligZonen hjælper vi dig med at finde drømmeboligen i Vamdrup og i resten af landet. Vi har gjort det nemt og enkelt at se ledige lejemål på markedet, og vores kundeservice sørger altid for at godkende de lejemål, du finder på vores side.

Du kan helt selv tilpasse søgningen efter dine ønsker, og så kan du også finde informationer om alt det, du skal vide, når du lejer en bolig. Du kan også udleje din egen bolig ved blot at oprette en udlejeannonce. Vi ønsker dig held og lykke i jagten på din drømmebolig!