Lejebolig Vodskov

Lidt uden for Aalborg finder du byen Vodskov. Her har du kun 11 km til Aalborg, som gør byen til et sandt paradis for familier, førstegangskøbere og seniorer. Her er der plads til et rigt kulturliv, skoler og natur – og hvad mere kan man ønske sig?

Vodskov er en del af Aalborg Kommune, og byen har cirka 4.600 indbyggere. Derfor er du tæt på det hele, samtidig med at du kan få plads og ro omkring dig. Skal du finde en lejebolig i Vodskov? Så kan du lige her læse alt det, der er vigtigt for dig at vide.

Attraktioner i Vodskov

Vodskov rummer både historie og kulturelle aktiviteter. Her er der masser af kulturtilbud og fritidsaktiviteter for alle aldre. Derudover kan du opleve seværdigheder som:

·      Vodskov Mølle, der oprindeligt brændte ned i 1910, men er blevet renoveret. I dag er den en fuldt funktionsdygtig museumsmølle.

·      Hammer Bakker ligger lige om hjørnet, og her får du natur for alle pengene. Nyd den skønne natur og tætbevoksede skov.

·      Nymarksminde Farmpark byder på et rigt dyreliv, hvor der er åbent for besøgende. Tag børnene med på tur, og få følelsen af en dag på landet.

Lejebolig i Vodskov

Med sin fantastiske beliggenhed er Vodskov et perfekt valg, hvis du gerne vil finde en by med mere plads, hvor du ikke skal give afkald på storbylivet. Med kun 11 km til Aalborg C kan du nå dertil på 30 minutter med offentlig transport. Har du bil, skal du kun køre i 15 minutter. Derudover er der kun en køretid på 32 minutter til Hjørring og 35 minutter til Frederikshavn.

Boligmarkedet i Vodskov består både af historiske bygninger og nybyggede områder. Derfor kan du altid finde en lejebolig i Vodskov, der passer til dine præferencer. Der er med garanti mulighed for at leje et hus, hvor du får mere for pengene og masser af luft omkring dig.

Hvad koster en lejebolig i Vodskov?

Gennemsnitspriserne for en lejlighed i Vodskov ligger på 3.500-7.000 kr. per måned for 55-100 kvm. Dermed kan du få masser af plads for pengene i en skøn lejlighed med kort afstand til byen. 

Er du på udkig efter et hus eller rækkehus i Vodskov, kan du leje helt nybyggede rækkehuse på 115-130 kvm for 10.000-12.000 kr. per måned. 

Find din nye lejebolig i Vodskov med BoligZonen

Hos BoligZonen har vi sørget for, at din boligsøgning bliver nemmere end nogensinde før. Alle boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice, og du kan nemt tilpasse dine behov i vores søgefunktion. Drømmer du eksempelvis om fire værelser, altan eller en bestemt størrelse, kan du få vist de søgeresultater, der matcher dine ønsker.

Vil du selv udleje, kan du også gøre det hos os. Du skal blot oprette en udlejeannonce, eller du kan kigge nærmere på de lejere, der er aktivt søgende på vores side for det helt rigtige match. Vi håber, at du snart finder den bolig, du går og drømmer om, og vi hjælper dig gerne hele vejen!