1 værelses hus i København K

Faciliteter

Areal
32m2
Værelser
1 værelse
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

0 kr/md

Leje per måned:

9.850 Kr/md

<p>På Store Kongensgade i det centrale København omdannes den tidligere politistation til moderne boliger. Boligerne er på 1-2 værelser og 31-49 m2 placeret i en arkitektonisk oase, med altaner og et atmosfærefyldt niveauopdelt gårdrum mod sydøst.</p><h3>Moderne lejeboliger i København K</h3><p>Ejendommens lejeboliger er primært 1-værelses studiolejligheder, samt et mindre antal 2-værelses lejligheder. Boligerne fremstår lyse og moderne med fokus på funktionalitet og høj kvalitet.</p><h3>Store Kongensgade 100 renoveret fra inderst til yderst</h3><p>Byggeriet udgør en total renovering af Københavns Politis gamle Station 2, både på indersiden og ydersiden. Særligt facaderenoveringen mod Store Kongensgade vil gøre indtryk, med sine kobberlignende tombak-plader som en af de mest markante ændringer. Store vinduespartier fra loft til gulv sørger desuden for optimalt lysindfald i samtlige lejligheder. For beboerne på Store Kongensgade 100 findes desuden et gårdrum, opdelt i niveauer.</p><p>Lejlighederne er i alle størrelser indrettet med effektivitet og udnyttelse af pladsen for øje. De fem øverste lejligheder mod Store Kongensgade har altaner, som er afskærmet fra naboen og med plads ...

Hus til leje på 32 m2 1264 København K

I dette hus på Store Kongensgade får du en lejebolig på hele 1 værelser. Lejemålet er i alt på 32 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Store Kongensgade i 1264

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Store Kongensgade er 9.850 kr.

Andre lejemål i 1264 København K

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 1264 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 lejeboliger i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.