1 værelses hus i København K

Faciliteter

Areal
31m2
Værelser
1 værelse
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

0 kr/md

Leje per måned:

9.900 Kr/md

<p>På Store Kongensgade i det centrale København omdannes den tidligere politistation til moderne boliger. Boligerne er på 1-2 værelser og 31-49 m2 placeret i en arkitektonisk oase, med altaner og et atmosfærefyldt niveauopdelt gårdrum mod sydøst.</p><h3>Moderne lejeboliger i København K</h3><p>Ejendommens lejeboliger er primært 1-værelses studiolejligheder, samt et mindre antal 2-værelses lejligheder. Boligerne fremstår lyse og moderne med fokus på funktionalitet og høj kvalitet.</p><h3>Store Kongensgade 100 renoveret fra inderst til yderst</h3><p>Byggeriet udgør en total renovering af Københavns Politis gamle Station 2, både på indersiden og ydersiden. Særligt facaderenoveringen mod Store Kongensgade vil gøre indtryk, med sine kobberlignende tombak-plader som en af de mest markante ændringer. Store vinduespartier fra loft til gulv sørger desuden for optimalt lysindfald i samtlige lejligheder. For beboerne på Store Kongensgade 100 findes desuden et gårdrum, opdelt i niveauer.</p><p>Lejlighederne er i alle størrelser indrettet med effektivitet og udnyttelse af pladsen for øje. De fem øverste lejligheder mod Store Kongensgade har altaner, som er afskærmet fra naboen og med plads ...

Hus til leje på 31 m2 1264 København K

I dette hus på Store Kongensgade får du en lejebolig på hele 1 værelser. Lejemålet er i alt på 31 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Store Kongensgade i 1264

Husleje
Huslejen for denne bolig på Store Kongensgade ligger på 9.900 kr. om måneden.

Andre lejemål i 1264 København K

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 1264 København K? I øjeblikket kan du finde 174 lejeboliger i 1264 København K her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.