1 værelses hus i Køge

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
1 værelse
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

788 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

28.779 kr

Leje per måned:

9.593 Kr/md

<p>Ud til strandengen står PensionDanmark bag 80 lejeboliger i Skibet samt 29 livsstilsboliger 50+ i Broen, som led i byudviklingsprojektet Køge Kyst. Boligerne ligger placeret i det spirrende område omkring Søndre Havn og har bæredygtighed som et centralt omdrejningspunkt med fokus på at minimere ejendommens miljømæssige fodaftryk.</p><h3>Skibet</h3><p>De 80 familielejeboliger i Skibet byder på et moderne og bæredygtigt hjem nær såvel Køge by som kystens eng og natur. Der er tale om en varierende karrébebyggelse med etageboliger. Arkitekten på projektet er Tegnestuen Vandkunsten, som har ladet sig inspirere af strandens egen farvepalette med naturlige lyse nuancer.</p><p>Vælg mellem 1-5-værelses lejligheder op til 6. sals højde samt rækkehuse i både 1 og 2 plan. Boligerne har en kombination af hvide og rå oliebehandlede betonvægge, som skaber en unik stemning. Der er direkte adgang til altan, terrasse eller tagterrasse.</p><p>Indvendigt findes et kvalitetskøkken fra Invita med hvide eller sorte elementer. Der er bl.a. AEG hårde hvidevarer samt vaskemaskine og tørretumbler. Lejlighederne fra lyse trægulve fra Haro.</p><p>Skibet er præ-certificeret DGNB Guld. Dette betyder, at de...

Hus til leje på 70 m2 4600 Køge

I dette hus på Søndre Molevej får du en lejebolig på hele 1 værelser. Lejemålet er i alt på 70 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Søndre Molevej i 4600

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Søndre Molevej er 9.593 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 28.779 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-03-01.

Andre lejemål i 4600 Køge

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 4600 Køge? I øjeblikket finder du 18 lejeboliger i 4600 Køge her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.