1 værelses hus i Køge

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
1 værelse
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søndre Molevej
Forbrug:

878 kr/md

Depositum:

29.382 kr

Leje per måned:

9.794 Kr/md

<p>Ud til strandengen står PensionDanmark bag 80 lejeboliger i Skibet samt 29 livsstilsboliger 50+ i Broen, som led i byudviklingsprojektet Køge Kyst. Boligerne ligger placeret i det spirrende område omkring Søndre Havn og har bæredygtighed som et centralt omdrejningspunkt med fokus på at minimere ejendommens miljømæssige fodaftryk.</p><h3>Skibet</h3><p>De 80 familielejeboliger i Skibet byder på et moderne og bæredygtigt hjem nær såvel Køge by som kystens eng og natur. Der er tale om en varierende karrébebyggelse med etageboliger. Arkitekten på projektet er Tegnestuen Vandkunsten, som har ladet sig inspirere af strandens egen farvepalette med naturlige lyse nuancer.</p><p>Vælg mellem 1-5-værelses lejligheder op til 6. sals højde samt rækkehuse i både 1 og 2 plan. Boligerne har en kombination af hvide og rå oliebehandlede betonvægge, som skaber en unik stemning. Der er direkte adgang til altan, terrasse eller tagterrasse.</p><p>Indvendigt findes et kvalitetskøkken fra Invita med hvide eller sorte elementer. Der er bl.a. AEG hårde hvidevarer samt vaskemaskine og tørretumbler. Lejlighederne fra lyse trægulve fra Haro.</p><p>Skibet er præ-certificeret DGNB Guld. Dette betyder, at de...

Mindre hus på 78 m2 til leje 4600 Køge

I dette hus på Søndre Molevej får du en lejebolig på hele 1 værelser. Lejemålet er i alt på 78 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Søndre Molevej i 4600

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Søndre Molevej er 9.794 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 29.382 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-03-01.

Andre lejemål i 4600 Køge

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 4600 Køge? Du kan i øjeblikket finde 18 lejemål i Køge netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.