1 værelses hus i Rønne

Faciliteter

Areal
39m2
Værelser
1 værelse
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

18.954 kr

Leje per måned:

3.081 Kr/md

Ungdomsbolig i Rønne klar til indflytning i august 2021. Der er 2 boligstørrelser i afdelingen, 1 og 2 værelses. Ungdomsboligerne har eget køkken, toilet og bad samt hems. Boligerne er forbeholdt unge under uddannelse.

Mindre hus på 39 m2 til leje 3700 Rønne

I dette hus på Smallesund  får du en lejebolig på hele 1 værelser. Lejemålet er i alt på 39 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Smallesund i 3700

Husleje
Du skal betale 3.081 kr. om måneden for dette lejemål på Smallesund .
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.954 kr.

Andre lejemål i 3700 Rønne

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 3700 Rønne? I øjeblikket kan du finde 2 lejeboliger i 3700 Rønne her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.