1 værelses lejlighed i Aabenraa

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Skrænten
Forbrug:

750 kr/md

Depositum:

15.240 kr

Leje per måned:

5.080 Kr/md

Dejlig lys lejlighed på Skrænten 54 B, 1. mf., stue/køkken har lyse fyrretræs gulve og store vinduer der giver masser af lys, køkkenet har lyst invita inventar, stort soveværelse ligeledes med lyse fyrretræ´s gulve, og indbygningsskabe. Stort badeværelse med plads til vaskemask/tørretumbler. Der er fællesgårdhave og parkering. Lejl. er ledig fra 1.7.2021.

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 6200 Aabenraa

I denne lejlighed på Skrænten får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 68 m2.

Om lejeboligen på Skrænten i 6200

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Skrænten ligger på 5.080 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 15.240 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 6200 Aabenraa

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6200 Aabenraa? Du kan i øjeblikket finde 48 lejeboliger i Aabenraa netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.