1 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
42m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. aug 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Dalgasgade
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

10.485 kr

Leje per måned:

3.495 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Kom med indenfor i denne hyggelige, og egentlig mega charmerende, etværelses lejlighed i Dalgasgade. Du kommer til at bo i en sidegade til den berømte madgade, Reberbanegade. Lejligheden du skal bo i et selvsagt i den mindre skala, men du har alt hvad du har behov for. Win! Når du træder ind i lejligheden, møder du som det første køkkenet. På ventre hånd har du badeværelset som er delt op i tre dele: bad, håndvask og toilet (se plantegning). Som en forlængelse af køkkenet, har du stuen. Her er der god plads til tv-ophæng, sofa m.m. Vi glæder os til at vise den frem til dig 🙂

Lejlighed til leje på 42 m2 i 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Dalgasgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 42 m2.

Om lejeboligen på Dalgasgade i 9000

Husleje
Du skal betale 3.495 kr. om måneden for dette lejemål på Dalgasgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 10.485 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-08-01.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 503 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.