1 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
42m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
11 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Gundorfslund
Forbrug:

397 kr/md

Leje per måned:

3.792 Kr/md

Lejlighed til leje på 42 m2 i 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Gundorfslund får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 42 m2.

Om lejemålet på Gundorfslund i 9000

Husleje
Du skal betale 3.792 kr. om måneden for dette lejemål på Gundorfslund.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 521 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.