1 værelses lejlighed i Aalborg SV

Faciliteter

Areal
42m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

723 kr/md

Forudbetalt leje:

4.213 kr

Depositum:

12.640 kr

Leje per måned:

4.213 Kr/md

Fin ældre- og handicapvenlig 1 værelses lejlighed beliggende i Gøls Minde, Skalborg. Der er i lejen indeholdt kr. 157,50 til § 22 – indvendig vedligeholdelse. Lejligheden består af køkken/stue og badeværelse. Køkken og badeværelse er ældre- og handicapvenligt, med hjælpemidler og let tilgængelighed.

Lejlighed til leje på 42 m2 i 9200 Aalborg SV

I denne lejlighed på Stationsmestervej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 42 m2.

Om lejeboligen på Stationsmestervej i 9200

Husleje
Du skal betale 4.213 kr. om måneden for dette lejemål på Stationsmestervej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 12.640 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2020-11-15.

Andre lejeboliger i 9200 Aalborg SV

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9200 Aalborg SV? Du kan i øjeblikket finde 242 boliger til leje i Aalborg SV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.