1 værelses lejlighed i Aarhus V

Faciliteter

Areal
43m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Viggo Stuckenbergs Vej
Forbrug:

625 kr/md

Depositum:

14.044 kr

Leje per måned:

4.416 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

1 værelses lejlighed i Aarhus V udlejes. Kontakt for fremvisning af boligen.

Mindre lejlighed på 43 m2 til leje i 8210 Aarhus V

I denne lejlighed på Viggo Stuckenbergs Vej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 43 m2.

Om lejemålet på Viggo Stuckenbergs Vej i 8210

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Viggo Stuckenbergs Vej er 4.416 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.044 kr.

Andre lejeboliger i 8210 Aarhus V

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8210 Aarhus V? Du kan i øjeblikket finde 37 boliger til leje i Aarhus V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.