1 værelses lejlighed i Assens

Faciliteter

Areal
45m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nørregade
Forudbetalt leje:

11.400 kr

Depositum:

11.400 kr

Leje per måned:

11.400 Kr/md

1 værelses 3. sals lejlighed på 45 m2 beliggende for enden af byens handelsgade, med kig til Lillebælt og udsigt over byens tage. Lejemålet indeholder entre, køkken, stue med åben forbindelse til soveafdeling med fransk altan samt badeværelse. Der er dørtelefon i ejendommen. Fælles vaskeri og baggård. Depositum kr. 11.400,00 Forudbetalt leje kr. 11.400,00 Mdr. lej kr. 3.800,00 + forbrug Kan overtages nu. Klik på billedet for flere billeder.

Mindre lejlighed på 45 m2 til leje i 5610 Assens

I denne lejlighed på Nørregade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 45 m2.

Om lejeboligen på Nørregade i 5610

Husleje
Du skal betale 11.400 kr. om måneden for denne bolig på Nørregade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 11.400 kr.

Andre lejeboliger i 5610 Assens

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 5610 Assens? Du kan i øjeblikket finde 14 lejeboliger i Assens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.