1 værelses lejlighed i Bjerringbro

Faciliteter

Areal
32m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Skovvejen
Forbrug:

227 kr/md

Depositum:

3.723 kr

Leje per måned:

2.482 Kr/md

<p>Afdelingen består af ca. 100 lejemål delt op på familieboliger, ældreboliger og ungdomsboliger beliggende på henholdsvis Mårvænget, Rævestien, Torvegade og Skovvejen i Bjerringbro.<br />Mårvænget omfatter 6 ungdomsboliger, 3 ældreboliger og 50 familieboliger beliggende ca. 2 km. fra Bjerringbro bymidte med gode busforbindelser til skole og indkøbscenter. Der hører have og udhus til boligen. Der er en nyanlagt fælles legeplads, fælleshus og fællesvaskeri. Der er mulighed for at leje en kolonihave. Det er tilladt at holde hund/kat ved skriftlig ansøgning. <br />Skovreden omfatter 25 ungdomsboliger beliggende tæt ved Bjerringbro bymidte og tæt på skole, indkøbscenter og busforbindelser. Der forefindes fælles gårdhaveanlæg, fællesvaskeri, fælles cykelskure og en gildesal. Det er IKKE tilladt at holde husdyr. <br />Torvegade omfatter 10 familieboliger beliggende midt i centrum af Bjerringbro, tæt på busforbindelser og indkøbscenter. Der er elevator i bygningen. Det er IKKE tilladt at holde husdyr.</p>

Lejlighed til leje på 32 m2 i 8850 Bjerringbro

I denne lejlighed på Skovvejen får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 32 m2.

Om lejemålet på Skovvejen i 8850

Husleje
Du skal betale 2.482 kr. om måneden for denne bolig på Skovvejen.
Depositum
Du skal lægge 3.723 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8850 Bjerringbro

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8850 Bjerringbro? Du kan i øjeblikket finde 20 boliger til leje i Bjerringbro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.