1 værelses lejlighed i Brabrand

Faciliteter

Areal
18m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Louisevej
Forbrug:

180 kr/md

Leje per måned:

1.302 Kr/md

Mindre lejlighed på 18 m2 til leje i 8220 Brabrand

I denne lejlighed på Louisevej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 18 m2.

Om boligen på Louisevej i 8220

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Louisevej er 1.302 kr.

Andre lejemål i 8220 Brabrand

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8220 Brabrand? Du kan i øjeblikket finde 57 boliger til leje i Brabrand netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.