1 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
30m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Grådybet
Forbrug:

300 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

12.000 kr

Leje per måned:

4.000 Kr/md

A Place To Esbjerg er et unikt boligbyggeri med HAY møblerede lejeboliger i størrelsen 30-102 kvm fordelt på tre spektakulære tårne, tegnet af Bjarke Ingels Group. Placeringen af boligerne sikrer let adgang til offentlig transport, mens uddannelsesinstitutioner, sportstilbud og flot natur, ligger inden for både cykel- og gåafstand. Boligerne er alle udstyret med eget køkken fra Reform, privat badeværelse og altan. Derudover byder konceptet A Place To på co-living med en lang række fællesfaciliteter til beboerne. Her er eksempelvis fællesområdet Staytion med storskærm, bordfodbold, shuffleboards, yoga område, langborde, mv. To af tårnene forbindes af det hyggelige lounge-område Atrium. Et grønt område med god plads til læsning og fordybelse ved arbejdsborde eller en tiltrængt pause på en af gyngerne. Du kan ligeledes benytte dig af tagterrassen til festen, spisning osv. Hos A Place To er der både cafe, restaurant, cykelværksted, og vaskeri og meget mere. Desuden er der reception (åben 24/7), som tilbyder sikker adgang til boligerne.

Mindre lejlighed på 30 m2 til leje i 6700 Esbjerg

I denne lejlighed på Grådybet får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 30 m2.

Om lejeboligen på Grådybet i 6700

Husleje
Du skal betale 4.000 kr. om måneden for denne lejebolig på Grådybet.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 12.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-02-15.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.