1 værelses lejlighed i Esbjerg N

Faciliteter

Areal
48m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
26 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Mølleparkvej
Forbrug:

400 kr/md

Forudbetalt leje:

3.375 kr

Depositum:

10.125 kr

Leje per måned:

3.375 Kr/md

Attraktive lejligheder i Mølleparken i Esbjerg. Lejlighederne er fra 1-værelses til 4-værelses lejligheder. De fleste lejligheder er med altan og dejlig udsigt ud over grønne områder og byen. Lejlighederne henvender sig dels til den studerende, enlige, parret og det ældre par, der ønsker at komme i en mindre bolig. Her er elevator og gode parkerings forhold. Der tillades ikke husdyrhold i denne ejendom. Lejligheden er klar til overtagelse d.15.05.20 Lejemålets lejeperiode er ubegrænset, dog minimum 12 måneder. Herefter er der 3 måneders opsigelses varsel. Bofællesskaber er ikke tilladt. Det er ej heller muligt at leje en bolig, såfremt du er registreret i RKI. Billederne kan være fra andre lignende lejligheder. Er du interesseret? Kontakt Heimstaden for mere information.

Mindre lejlighed på 48 m2 til leje i 6715 Esbjerg N

I denne lejlighed på Mølleparkvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 48 m2.

Om lejemålet på Mølleparkvej i 6715

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Mølleparkvej  ligger på 3.375 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 10.125 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-05-15.

Andre lejemål i 6715 Esbjerg N

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 6715 Esbjerg N? Du kan i øjeblikket finde 5 lejeboliger i Esbjerg N netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.