1 værelses lejlighed i Fanø

Faciliteter

Areal
30m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
34 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hovedgaden
Forbrug:

228 kr/md

Leje per måned:

1.940 Kr/md

Lejlighed til leje på 30 m2 i 6720 Fanø

I denne lejlighed på Hovedgaden får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 30 m2.

Om lejeboligen på Hovedgaden i 6720

Husleje
Du skal betale 1.940 kr. om måneden for denne bolig på Hovedgaden.

Andre lejeboliger i 6720 Fanø

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6720 Fanø? I øjeblikket kan du finde 1 lejeboliger i 6720 Fanø her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.