1 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
27m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. nov 2021
Dato
18 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Christen Kolds Vej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

6.182 kr

Leje per måned:

3.091 Kr/md

Afdelingen består af 25 1-værelses ungdoms-/studieboliger med eget køkken og bad. Derudover rummer afdelingen fællesrum og -køkken, som skaber rammen om det sociale liv i afdelingen. Generelt for ungdomsboliger gælder det, at det er gratis at stå på venteliste. Opskrivning til disse boliger kan kun ske, hvis man er ung studerende eller igennem Haderslev Kommune.

Lejlighed til leje på 27 m2 i 6100 Haderslev

I denne lejlighed på Christen Kolds Vej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 27 m2.

Om lejemålet på Christen Kolds Vej i 6100

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Christen Kolds Vej er 3.091 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 6.182 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 6100 Haderslev

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6100 Haderslev? I øjeblikket finder du 114 lejeboliger i 6100 Haderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.