1 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
50m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Louisevej
Forbrug:

500 kr/md

Leje per måned:

3.976 Kr/md

Stor lejlighed på 50 m2 til leje 6100 Haderslev

I denne lejlighed på Louisevej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 50 m2.

Om lejeboligen på Louisevej i 6100

Husleje
Huslejen for denne bolig på Louisevej ligger på 3.976 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 6100 Haderslev

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6100 Haderslev? I øjeblikket finder du 95 lejeboliger i 6100 Haderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.