1 værelses lejlighed i Herning

Faciliteter

Areal
59m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

650 kr/md

Depositum:

19.500 kr

Leje per måned:

6.500 Kr/md

I Bredgade genopstår den tidligere bankejendom, som 20 nye seniorboliger til udlejning samt 1 gæstelejlighed til brug for lejere. Ejendommen er gennemrenoveret og smukt ombygget midt i gågaden. Huset understøtter både et godt privatliv og fællesskab. De 20 lejligheder ligger på tre etager og giver mulighed for, at man kan trække sig tilbage i sin egen bolig eller være sammen med andre i husets mange fællesrum. Her behøver man ikke være alene, hvis man ikke ønsker det.   Fællesskaber opstår ofte om det, man laver sammen. Husets hjerte er det store fælleslokale, som ligger i stueetagen med store vinduespartier. Her er der både plads til at se landskamp, drikke formiddagskaffe eller holde store fællesspisninger, men man kan også bruge lokalet til at fejre familiefødselsdagen.   På hver etage er der fælleslokaler som kan danne rammerne for et gymnastikhold, vinsmagning, en bog- eller strikkeklub eller en privat middag. På tagterrassen kan man lave mad på fællesgrillen, dyrke grøntsager og blomster i væksthuset og i kælderens cykel- og reparationsværksted er der også rig mulighed for at udfolde det frivillige fællesskab.   Fællesskabet hjælpes godt i gang   Beboerne skaber og indgår ...

Stor lejlighed på 59 m2 til leje 7400 Herning

I denne lejlighed på Bredgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 59 m2.

Om boligen på Bredgade i 7400

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Bredgade er 6.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.500 kr.

Andre lejemål i 7400 Herning

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7400 Herning? Du kan i øjeblikket finde 136 lejeboliger i Herning netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.