1-Værelses Lejlighed I Hjertet Af Hjørring.

Faciliteter

Areal
38m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

550 kr/md

Depositum:

0 kr

Leje per måned:

3.297 Kr/md

God 1-værelses lejlighed på 38 m2 i gågaden i Hjørring. Perfekt til den studerende, der gerne vil have byen tæt på. Hårde hvidevarer: Komfur, emhætte og køleskab Ledig             9.892,98 DKK (3 måneders husleje) El afregnes direkte til Energi Nord

Lejlighed til leje på 38 m2 i 9800 Hjørring

I denne lejlighed på Østergade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 38 m2.

Om lejemålet på Østergade i 9800

Husleje
Du skal betale 3.297 kr. om måneden for denne bolig på Østergade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 0 kr.

Andre lejemål i 9800 Hjørring

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9800 Hjørring? I øjeblikket kan du finde 113 lejeboliger i 9800 Hjørring her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.