1 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
22m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
55 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Adelgade
Depositum:

4.000 kr

Leje per måned:

2.050 Kr/md

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 9500 Hobro

I denne lejlighed på Hodalsvej - tæt ved banegården i Hobro får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 68 m2.

Om lejemålet på Hodalsvej - tæt ved banegården i 9500

Husleje
Huslejen for denne bolig på Hodalsvej - tæt ved banegården ligger på 4.621 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 10.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9500 Hobro

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9500 Hobro? I øjeblikket finder du 71 lejeboliger i 9500 Hobro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.