1 værelses lejlighed i København SV

Faciliteter

Areal
40m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Poppelstykket
Forbrug:

400 kr/md

Forudbetalt leje:

7.200 kr

Depositum:

21.600 kr

Leje per måned:

7.200 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

På Poppelstykket 6-8 i Valby udlejer vi 360 lejligheder fordelt på 256 almindelige 1-værelses, 24 handicapvenlige 1-værelses og 80 2-værelses lejligheder. Boligerne varierer i størrelsesordenen 35-46 m2. Der er indflytninger på alle boliger d. 1. september 2021. INDE: Der er tale om nogle fantastiske lejligheder med egen køkkenniche og eget badeværelse. De 1-værelses lejligheder består af ét rum med en lille køkkenafdeling samt et lækkert badeværelse, og der er både god plads til køkken-, opholds- og soveafdeling. Tilsvarende indeholder de 2-værelses lejligheder en lækker køkkenafdeling i åben forbindelse til en stue, et soveværelse og et skønt badeværelse. Lejlighederne henvender sig til en bred målgruppe, men er særdeles velegnede til det unge publikum, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller kvalitet. Det er ikke et krav, at lejer er studerende. Der er depotrum til lejemålene i ejendommens kælder. FÆLLESAREALER: Foruden de separate boligenheder består projektet af 20 fællesrum, hvoraf flere har eget køkken, som kan bruges til diverse fællesarrangementer. Fællesrummene er oplagte til fællesspisning med naboerne, til møder med studiegrupper og til hy...

Lejlighed til leje på 40 m2 i 2450 København SV

I denne lejlighed på Poppelstykket får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 40 m2.

Om boligen på Poppelstykket i 2450

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Poppelstykket er 7.200 kr.
Depositum
Du skal lægge 21.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-08-01.

Andre lejeboliger i 2450 København SV

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2450 København SV? I øjeblikket finder du 433 lejeboliger i 2450 København SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.