1 værelses lejlighed i Løgstør

Faciliteter

Areal
26m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
107 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Købmagergade

Leje per måned:

2.167 Kr/md

Lejlighed til leje på 26 m2 i 9670 Løgstør

I denne lejlighed på Købmagergade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 26 m2.

Om lejemålet på Købmagergade i 9670

Husleje
Du skal betale 2.167 kr. om måneden for denne bolig på Købmagergade.

Andre lejemål i 9670 Løgstør

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9670 Løgstør? I øjeblikket kan du finde 3 lejeboliger i 9670 Løgstør her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.