1-værelses lejlighed i Odense

Faciliteter

Areal
31m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vindegade
Forbrug:

550 kr/md

Forudbetalt leje:

7.842 kr

Depositum:

15.684 kr

Leje per måned:

2.614 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

1-værelses lejlighed i hjertet af Odense Centrum – 50 m til Odense gågade. Beliggende lige ovenfor Føtex på Vesterbro. Værelset er ca. 16-18 m2 + gang og bad. Værelset indeholder tekøkken med kogeplader, vask og køleskab. Badeværelset skal deles med 1 lejer. Kort afstand til universitet, Odense Å og Ansgar anlæg. Udover huslejen betales der til udlejer for el, vand og varme. Dette beløb figurerer under a conto forbrug. Det er muligt at søge boligsikring. Der er adgang til følgende: – Fællesvaskeri – Fælles gårdanlæg – Cykelskur

Lejlighed til leje på 31 m2 i 5000 Odense C

I denne lejlighed på Vindegade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 31 m2.

Om lejeboligen på Vindegade i 5000

Husleje
Du skal betale 2.614 kr. om måneden for denne lejebolig på Vindegade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.684 kr.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 511 lejeboliger i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.