1 værelses lejlighed i Roskilde

Faciliteter

Areal
42m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Æblehaven
Forbrug:

433 kr/md

Leje per måned:

4.150 Kr/md

1 værelses lejlighed i Roskilde

Lejlighed til leje på 42 m2 i 4000 Roskilde

I denne lejlighed på Æblehaven får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 42 m2.

Om lejeboligen på Æblehaven i 4000

Husleje
Du skal betale 4.150 kr. om måneden for denne bolig på Æblehaven.

Andre lejeboliger i 4000 Roskilde

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 4000 Roskilde? I øjeblikket finder du 20 lejeboliger i 4000 Roskilde her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.