1 værelses lejlighed i Roslev

Faciliteter

Areal
40m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Pilevej
Forbrug:

569 kr/md

Depositum:

6.393 kr

Leje per måned:

2.110 Kr/md

Pilevej 116 - 136 - Glyngøre Rækkehuse med i alt 11 lejemål - 5 alm. lejemål og 6 ungdomsboliger, opført i 1989 på hhv. 68 og 40 m2. Rækkehusene er beliggende i udkanten af Glyngøre. Der er 4 m² udhus til hver alm. bolig og fælles udhus til ungdomsboligerne. Opvarmes ved gasanlæg og der er indlagt fiberbredbånd i afdelingen. Der er 2 dagligvarebutikker i byen, et stærkt klub- og foreningsliv, mange kulturarrangementer og ved havneområdet er der flere muligheder for at spise ude. Durupvej 33 B-F - Glyngøre Rækkehuse udlejes gennem Bomiva Æblevej 4A - 26C - Roslev Rækkehuse udlejes gennem Bomiva Fjordager 10 - Harre Rækkehuse udlejes gennem Bomiva

Mindre lejlighed på 40 m2 til leje i 7870 Roslev

I denne lejlighed på Pilevej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 40 m2.

Om lejeboligen på Pilevej i 7870

Husleje
Du skal betale 2.110 kr. om måneden for dette lejemål på Pilevej.
Depositum
Du skal lægge 6.393 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2020-02-15.

Andre lejeboliger i 7870 Roslev

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7870 Roslev? I øjeblikket kan du finde 22 lejeboliger i 7870 Roslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.