1 værelses lejlighed i Silkeborg

Faciliteter

Areal
36m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
16 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Ravnholtvej

Leje per måned:

2.565 Kr/md

Mindre lejlighed på 36 m2 til leje i 8600 Silkeborg

I denne lejlighed på Ravnholtvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 36 m2.

Om lejeboligen på Ravnholtvej i 8600

Husleje
Du skal betale 2.565 kr. om måneden for dette lejemål på Ravnholtvej.

Andre lejeboliger i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 142 boliger til leje i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.