1 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
23m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Arvikavej

Leje per måned:

2.885 Kr/md

Mindre lejlighed på 23 m2 til leje i 7800 Skive

I denne lejlighed på Arvikavej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 23 m2.

Om lejemålet på Arvikavej i 7800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Arvikavej  ligger på 2.885 kr. om måneden.

Andre lejemål i 7800 Skive

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7800 Skive? Du kan i øjeblikket finde 90 lejeboliger i Skive netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.