1 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
28m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Kompagnigade
Forbrug:

450 kr/md

Forudbetalt leje:

1.385 kr

Depositum:

8.310 kr

Leje per måned:

2.770 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Fin et værelses lejlighed med adgang til fælles og aflukket have. Lejemålet ligger i rolige omgivelser, centralt beliggende og med rigtig gode naboer. Der er desuden fri vaskefaciliteter i kælderen samt eget kælderrum tilhørende lejemålet. Mulighed for lille husdyr.

Lejlighed til leje på 28 m2 i 7800 Skive

I denne lejlighed på Kompagnigade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 28 m2.

Om lejemålet på Kompagnigade i 7800

Husleje
Du skal betale 2.770 kr. om måneden for denne bolig på Kompagnigade.
Depositum
Du skal lægge 8.310 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 7800 Skive

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7800 Skive? Du kan i øjeblikket finde 95 lejeboliger i Skive netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.