1 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
23m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
107 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Arvikavej

Leje per måned:

2.885 Kr/md

Lejlighed til leje på 23 m2 i 7800 Skive

I denne lejlighed på Arvikavej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 23 m2.

Om lejeboligen på Arvikavej i 7800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Arvikavej er 2.885 kr.

Andre lejeboliger i 7800 Skive

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7800 Skive? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 7800 Skive her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.