1 værelses lejlighed i Søborg

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
91 dage siden
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Vej
Buddinge Hovedgade
Forbrug:

950 kr/md

Leje per måned:

16.500 Kr/md

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 2860 Søborg

I denne lejlighed på Buddinge Hovedgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 79 m2.

Om lejemålet på Buddinge Hovedgade i 2860

Husleje
Du skal betale 16.500 kr. om måneden for denne bolig på Buddinge Hovedgade.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 2860 Søborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 2860 Søborg? Du kan i øjeblikket finde 54 lejeboliger i Søborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.