1 værelses lejlighed i Sønder Omme

Faciliteter

Areal
30m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Rahbæksparken

Leje per måned:

2.280 Kr/md

Mindre lejlighed på 30 m2 til leje i 7260 Sønder Omme

I denne lejlighed på Rahbæksparken får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 30 m2.

Om lejeboligen på Rahbæksparken i 7260

Husleje
Du skal betale 2.280 kr. om måneden for dette lejemål på Rahbæksparken.

Andre lejemål i 7260 Sønder Omme

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7260 Sønder Omme? I øjeblikket kan du finde 1 lejeboliger i 7260 Sønder Omme her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.