1 værelses lejlighed i Vanløse

Faciliteter

Areal
76m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Forbrug:

724 kr/md

Leje per måned:

11.900 Kr/md

Stor lejlighed på 76 m2 til leje 2720 Vanløse

I denne lejlighed på (RESERVERET) Vendsysselvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 76 m2.

Om lejemålet på (RESERVERET) Vendsysselvej i 2720

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på (RESERVERET) Vendsysselvej er 11.900 kr.

Andre lejeboliger i 2720 Vanløse

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 2720 Vanløse? Du kan i øjeblikket finde 45 lejemål i Vanløse netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.