1 værelses lejlighed i Vejle

Faciliteter

Areal
45m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. aug 2021
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Jacob Gades Stræde
Forbrug:

587 kr/md

Depositum:

13.409 kr

Leje per måned:

3.481 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Mindre lejlighed på 45 m2 til leje i 7100 Vejle

I denne lejlighed på Jacob Gades Stræde får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 45 m2.

Om lejemålet på Jacob Gades Stræde i 7100

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Jacob Gades Stræde  ligger på 3.481 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.409 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-08-01.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 211 lejeboliger i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.