1 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
47m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Reberbanen
Forbrug:

250 kr/md

Forudbetalt leje:

2.087 kr

Depositum:

4.175 kr

Leje per måned:

4.175 Kr/md

God studielejlighed med nyt køkken, godt badeværelse samt fælles vaskeri i kælderen. Der er desuden fælles have, gode parkeringsmuligheder samt aflåst cykelkælder. BEMÆRK - Video længere nede er fra lignende lejlighed - uden nyt køkken.

Mindre lejlighed på 47 m2 til leje i 8800 Viborg

I denne lejlighed på Reberbanen får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 47 m2.

Om lejemålet på Reberbanen i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Reberbanen er 4.275 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 12 kr.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.