1 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
27m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. maj 2021
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

578 kr/md

Depositum:

3.720 kr

Leje per måned:

1.497 Kr/md

Afd. 4 Sct. Mogensparken er opført i 1986 - 87. Bebyggelsen er beliggende langs Reberbanen, LI. Sct. Hans gade og Sct. Mogens gade med enkeltsående bygninger i gården. Der er indrettet flere hyggelige gårdmiljøer hvor man kan opholde sig uforstyrret. <br />I afdelingen er der 68 lejligheder, 14 ungdomsboliger på henholdsvis 2, 3 og 4 værelser med eget vaskeri i kældersektionen. <br />Sct. Mogensparken ligger i byens latinerkvarter tæt på fra gågader med byens største udbud af indkøbs- og cafémuligheder, kulturliv i form af byens teater, stadion, Tinghallen og Domkirke.<br /> Det er ikke tilladt at holde husdyr I lejlighederne er der komfur med ovn,<br />køleskab med frys, dørtelefon. Inspektøren sidder klar til at besvare dine spørgsmål, se dine kontaktoplysninger herunder

Lejlighed til leje på 27 m2

I denne lejlighed på Sct. Mogens gade i Viborg får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 27 m2.

Om lejeboligen på Sct. Mogens gade 23 i 8800 Viborg

Du skal betale 1497 kr. om måneden for dette lejemål på Sct. Mogens gade 23. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 3720 kr. Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 288 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.