1 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
45m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Gravene
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

11.850 kr

Leje per måned:

3.950 Kr/md

Charmerende ny renoveret et- værelses lejlighed beliggende i hjertet af Viborg. Boligen ligger tæt på indkøbs muligheder, samt i kort gå afstand til bus og tog. Boligen består af nyt køkken fra Tvis køkken med køle/frys, ovn, kogeplader, emhætte og opvaskemaskine. Dejligt stue / værelse med synlig bjælker. Nyt badeværelset med bruser og gulvvarme. Der er depotrum til lejemålet samt vaskemuligheder.

Mindre lejlighed på 45 m2 til leje i 8800 Viborg

I denne lejlighed på Gravene får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 45 m2.

Om lejemålet på Gravene i 8800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Gravene ligger på 3.950 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 11.850 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.