1 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
28m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Dalvikvej
Forbrug:

492 kr/md

Depositum:

6.600 kr

Leje per måned:

2.084 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Ungdomsboligerne er skønt beliggende i den vestlige bydel. Der er fine grønne områder at boltre sig på. I gå- og cykelafstand til midtbyen med masser af tilbud, Vestbadet og Viborg Storcenter. Der er gode bybusforbindelser, fine parkeringsforhold og mulighed for leje af carport. Himmerlandsstien ligger tæt på afdelingen. Nogle af boligerne er "delelejligheder", hvor 2 personer deler køkken og bad. Andre er et-værelses med eget køkken og bad. Det er IKKE tilladt at holde husdyr. Ulriksdal har et beboerhus samt gæsteværelser, man kan leje.

Lejlighed til leje på 28 m2 i 8800 Viborg

I denne lejlighed på Dalvikvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 28 m2.

Om lejemålet på Dalvikvej i 8800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Dalvikvej  ligger på 2.084 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 6.600 kr.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 boliger til leje i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.