1 værelses lejlighed til leje i Silkeborg

Faciliteter

Areal
33m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. jul 2021
Dato
14 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Skolegade

Leje per måned:

3.256 Kr/md

1 værelses lejlighed til leje i Silkeborg/nBo i hjertet af Silkeborg med gåafstand til midtbyen Ejendommen er beliggende centralt i Silkeborg på Skolegade og med kort afstand til både banegården og indkøbsmuligheder. Ejendommens trappeopgang er nyrenoveret, og i ejendommens kælder er der fællesvaskeri.

Lejlighed til leje på 33 m2 i 8600 Silkeborg

I denne lejlighed på Skolegade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 33 m2.

Om lejemålet på Skolegade i 8600

Husleje
Huslejen for denne bolig på Skolegade  ligger på 3.256 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-07-15.

Andre lejeboliger i 8600 Silkeborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8600 Silkeborg? I øjeblikket finder du 140 lejeboliger i 8600 Silkeborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.