1-værelses lys lejlighed

Faciliteter

Areal
41m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Kastet
Forbrug:

650 kr/md

Depositum:

8.025 kr

Leje per måned:

2.675 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

En 1 værelses lys og indbydende lejlighed uden spildplads er ledig i Munkegården. Der er entre/køkken, badeværelse, stue og lille soverum. Fælles møntvask, nyanlagt hyggeligt gårdhavemiljø med små grill-terrasser og lille legeplads samt P-pladser.

Lejlighed til leje på 41 m2 i 7700 Thisted

I denne lejlighed på Kastet får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 41 m2.

Om lejeboligen på Kastet i 7700

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Kastet  ligger på 2.675 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 8.025 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7700 Thisted

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7700 Thisted? Du kan i øjeblikket finde 38 lejeboliger i Thisted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.